Påmelding til vår-semesteret har åpnet!

Postet av Holmlia SK - Dans den 13. Des 2020

Vi er klare og påmeldingen er nå åpen!!! Velkomne til et nytt semester med dans hos oss. Vi har hele 14 klasser dette semesteret, se timeplanen vår da vel:-) 

Siden vår jazz-time har blitt så populær har vi nå økt med to jazz-klasser til. Vi håper at spesielt femåringer ønsker å prøve seg til timen da vi vet de vil like den kjempe godt:-)

Følg lenken under, eller se til høyre på hjemmesiden for påmelding. 

https://www.deltager.no/varsemester_2021_11012021Høst-hiphop hos HSK dans- og ballett

Postet av Holmlia SK - Dans den 5. Sep 2020

HSK dans- og ballett har gleden av å invitere barn/ungdom i alderen 9 - 15 år til "work-shop" i hiphop i høst-ferien. Instruktøren er 

Mathias Engelstad, og vi er stolte over at han vil holde dette kurset hos oss!! Mathias har studert på Flow Dance Academy både i Oslo og i København (2015-2016), men startet sin dansekarriere hos Dans uten Grenser. Gjennom organisasjonen fikk han scene-erfaring ved å være deltakende i både barnehjemsturnéer i Latvia og Litauen, showturnéer i Nord-Italia og fylkesturnéer i Norge.

I dag bor Mathias i Oslo der han danser og underviser barn og ungdom på fulltid og deltar i battles både innlands og utlands når han får muligheten. Han har erfaring og kunnskap innen flere streetstiler, men bruker mesteparten av tiden og arbeidet sitt rundt hip hop. Mathias engasjerer seg i å spre danseglede og tilhørighet hos elevene samt å spre hip hop kulturen her i Oslo og omegn

Vi har kun 19 plasser, så det er førstemann til mølla! Påmeldingen er bindene, og pengene refunderes ikke. Prisen er 50,-, og dette er kun for å dekke våre gebyrutgifter i forbindelse med påmeldingen. 

Kurset vil vare over to dager, onsdag 30. september og  torsdag 1. oktober, i tidsrommet 10.00 - 15.00. Danserne må ha med egen matpakke, drikkeflaske og innesko.

https://www.deltager.no/host-hiphop_30092020
Høst-break hos HSK dans-og ballett

Postet av Holmlia SK - Dans den 27. Aug 2020


HSK dans- og ballett har gleden av å invitere glade b-boys og b-girls i alderen 9 - 15 år til "work-shop" i break i høst-ferien. Instruktøren er Victor Prag, regjerende skandinavisk- og norgesmester i breaking. Han er også på 18. plass på verdensrankingen. Med seiere og gode plasseringer i noen av de største konkurransene som finnes, er Victor en av de mest profilerte breakerne Norge har hatt gjennom tidene.

Victor er en del av Floorknights – som har vært Norges ledende crew siden 1999 – og har vunnet mange titler i innland og utland med dem. Til daglig jobber han som dansepedagog. Flere av elevene hans er allerede i norgestoppen, og dét i en alder av 14-17 år. Vi anbefaler alle våre breakere - og andre i bydelen som vil prøve ut break - å bli med på disse dagene med break:-)

Vi har kun 19 plasser, så det er førstemann til mølla! Påmeldingen er bindene, og pengene refunderes ikke. Prisen er 50,-, og dette er kun for å dekke våre gebyrutgifter i forbindelse med påmeldingen. Vi ber om at dere er sikre på å kunne delta før dere melder på i og med at vi kun har 19 plasser!

Kurset vil vare over to dager, mandag 28. - 29. september, i tidsrommet 10.00 - 15.00. Danserne må ha med egen matpakke, drikkeflaske og innesko. Det anbefales å ha med en lue og hettegenser!

Påmelding kan gjøres her: https://www.deltager.no/host-break_28092020Påmelding åpnet!

Postet av Holmlia SK - Dans den 1. Aug 2020

Påmelding til høstens kurs har startet!

Vi i HSK dans- og ballett er glade for å annonsere at vi nå tar i mot påmeldinger til høstens kurs. Våre instruktører er klare, og dere kan lese en beskrivelse om våre instruktører under fanen "våre instruktører" her på hjemmesiden. Vi har utvidet timeplanen vår med en ekstra ballett time slik at flere nå vil få muligheten til å danse hos oss. Vi tilbyr nå hele 13 dansetimer hos oss i grenene break, hip hop, jazz og ballett. 

Grunnet Covid-19 er følgende regler innført, og alle er forpliktet til å følge disse når man danser hos oss: 

1. Barn/ungdom kan ikke møte opp dersom de er syke (gjelder også vanlig forkjølelse).

2. Barn/ungdom må møte opp ferdig skiftet.

3. Unngå nærkontakt med andre elever så langt det lar seg gjøre. 

4. Benytt antibac før du går inn i dansesalen. 

5. Foresatte som venter på sine barn må vente ute, ikke inne i klubbhuset eller i gangen på Hallagerbakken skole. 

6. Dersom barnet/ungdommen eller noen i familien får påvist Covid-19 må klubben umiddelbart varsles.


Vi gleder oss til oppstart og ønsker alle velkomne! Følg denne lenken for påmelding: 

https://www.deltager.no/hostsemester_2020_17082020

Beste dansehilsen fra oss i HSK dans- og ballett

 Høstsemesteret 2020

Postet av Holmlia SK - Dans den 8. Jun 2020


Hei alle sammen!

Vi er i full gang med å planlegge høstens semester med oppstart samme uke som skolestart (uke 34), og vil oppdatere våre sider med ny timeplan i løpet av måneden. Vi vil starte påmeldingen til neste semester i starten av august. Dette for å sikre at vi får lov til å starte opp som planlagt, og at ikke Covid-19 stopper oss. Vi vil legge ut informasjon om påmeldingen her og på Facebook når det er klart. Velkomne tilbake til høsten til alle våre dansere, vi gleder oss:-)Sommerskole i dans - uke 26

Postet av Holmlia SK - Dans den 10. Mar 2020


HSK dans- og ballett inviterer til sommerskole i dans (hiphop/jazz) i uke 26 i Holmliahallen. Uken vil koste 300,- men for denne prisen får elevene utlevert lunsj og frukt hver dag. For mer informasjon og påmelding følg lenken: https://www.deltager.no/sommerskole_2020_22062020 Velkommen til danse-uke:-)Påske-break 6. og 7. april - AVLYST

Postet av Holmlia SK - Dans den 26. Feb 2020HSK dans- og ballett har gleden av å invitere glade b-boys og b-girls til "work-shop" i break i påske-ferien. Instruktøren er Victor Prag, regjerende skandinavisk- og norgesmester i breaking. Han er også på 18. plass på verdensrankingen. Med seiere og gode plasseringer i noen av de største konkurransene som finnes, er Victor en av de mest profilerte breakerne Norge har hatt gjennom tidene.

Victor er en del av Floorknights – som har vært Norges ledende crew siden 1999 – og har vunnet mange titler i innland og utland med dem. Til daglig jobber han som dansepedagog. Flere av elevene hans er allerede i norgestoppen, og dét i en alder av 14-17 år. 

Vi anbefaler alle våre breakere - og andre i bydelen som vil prøve ut break - å bli med på disse dagene med break:-)

Vi har kun 30 plasser, så det er førstemann til mølla! Påmeldingen er bindene, og pengene (200,- inkl. lunsj) refunderes ikke. Påmelding gjøres her:

https://www.deltager.no/paske-break_-_06042020