Nytt år - Nytt semester!

Postet av Holmlia SK - Dans & ballett den 8. Jan 2018

Vi ønsker store og små velkommen til et nytt semester hos oss f.o.m 15.januar 

Her melder du ditt barn på kurs!

Mandag Tirsdag Torsdag
Kl.17.00- 17.40 
Liten og stor 2-3 år
Eirin Haglund
Kl.17.45-18.30 
Kreativ dans 4-6 år
Eirin Haglund m/assistent
Kl.17.30-18.20
Barnedans  4-6 år
Benedicte Sætre m/assistent Hanna Ramthun 
Kl.18.30-19.30
Break 7-9 år Annette Olsen 
Kl.18.40- 19.40 
Hip hop 7-9 år
Andrea Dahl/ vikar Anja Bjerkelund 
Kl.18.30-19.30
Ballett 7-9 år
Benedicte Sætre
Kl.19.30-20.30
Break (åpent nivå) 10-15 år
Annette Olsen 
Kl.19.45-20.45 
Hip hop (åpent nivå) 10-15 år
Andrea Dahl / vikar Anja Bjerkelund 
Kl.19.30-20.30
Klassisk ballett (åpent nivå) 10-15 år
Benedicte Sætre

LITEN OG STOR 2-4 år Danselek for liten og for stor. Mor eller far er med barnet i klassen og vi danser til forskjellig musikk og stilarter. Masse lek og moro hvor barnet får utviklet sin fantasi og danseglede i samspill med musikken og foreldre. Dans gir barnet god koordinasjon og balanse. Passer like godt for gutter og jenter, pappaer og mammaer. Kursstart: tirsdag 16.01.18.

KREATIV DANS (Hip Hop) 4-6 år Gjennom variert musikk og varierte leke- og danseøvelser vil vi gi barna muligheter til å utforske kroppen og den unike mulighet for bevegelse. Barna vil på ulike måter få jobbet mye med egen dansekreativitet. Barna lærer også litt "streetdance" og "break" mens de leker og har det gøy. Passer like godt for gutter som jenter! Kursstart: tirsdag 16.01.18.

BARNEDANS (ballett) 4-6 år Lekeinspirert dansetime hvor barna får brukt både kroppen og fantasien. Passer for små ballerinaer og forbereder til barneballett. Kursstart: torsdag 18.01.18. HIP HOP 7-9 år Her lærer barna grunnbevegelser i hip hop og lager danser med både street- og breakelementer. Lekeinspirert. Passer for danseglade gutter og jenter som vil lære noen nye moves. Kursstart: tirsdag 16.01.18.

  BALLETT 7-9 år Ballettforberedende øvelser og dans til klassisk musikk. Her lærer barna noen grunnleggende ballett-trinn og tar sine første steg inn i ballettens verden. Lekinspirert. Klassen starter med enkle barre-øvelser. Kursstart: torsdag 18.01.18. 

 BREAK 7-9 år Drømmer du om å bli B-boy eller B-girl? Her lærer du grunnleggende break-teknikk og triks på begynnernivå. Breaking er ganske kult! Og dine venner og familie vil garantert bli imponert over movsa du lærer her. I løpet av semesteret vil du lære en til to koreografier som vises frem på vår årlige juleforestilling månedsskriftet november/desember. Vi anbefaler alle som danser break, danse klassisk ballett – og omvendt, da begge dansegrener har stabilitetstrening og balanse. Kursstart: mandag 15.01.18. 

KLASSISK BALLETT (åpent nivå) 10-15 år Klassisk ballett-trening gir fantastisk kroppskontroll, og mange opplever faktisk å bli flinkere på skolen av å danse ballett. Ballett krever både koordinasjon og konsentrasjon, og er sånn sett godt både for kroppen og hjernen! Vi anbefaler alle som vil satse på dans og ta en klassisk ballett-trening i uka. Det vil hjelpe deg til å bli flinkere i hip hop og break! Dersom vi har mange nok interesserte, vil vi starte opp trening klassisk ballett litt øvet to dager i uka etter høstferien. Dette blir da et tilbud til de som ønsker seg et godt tilbud i klassisk ballett som de senere kan bygge videre på hvis drømmen om å bli danser er der. Kursstart: torsdag 18.01.18.

BREAK (åpent nivå) 10-15 år Vi forutsetter at du kan noe grunnleggende break-teknikk og de mest elementære triksene i break før du begynner på break litt øvet. Elementer, trinn og triks er vanskeligere enn på nybegynnerkurset (break 8-11 nybegynner). Er du usikker på ditt nivå, spør instruktøren din eller send oss en mail. Du kan også prøve begge klasser og finn ut hva som passer deg best. Har du danset i ett år eller mer, er du sannsynligvis på dette nivået. Har du bedrevet annen type sport som turn el., kan det være at nivået passer deg selv om du ikke har danset break før. Vi anbefaler alle som danser break, danse klassisk ballett – og omvendt, da begge dansegrener har stabilitetstrening og balanse. Kursstart: mandag 15.01.18. 

 HIP HOP (åpent nivå) 10-15 år Vi forutsetter at du kan noe grunnleggende hip hop-teknikk og de mest elementære hip hop-trinnene før du begynner på hip hop litt øvet. Er du usikker, spør instruktøren din eller send oss en mail. Du kan også prøve begge klasser og finn ut hva som passer deg best. Har du danset i ett år eller mer, er du sannsynligvis på dette nivået. Har du bedrevet annen type sport og er vant til nye bevegelser, kan det være nivået for deg – det gjelder især alle over 11 år. Koreografien går litt raskere og er vanskeligere enn på hip hop nybegynner. Du må derfor være ganske fokusert. Kursstart: tirsdag 16.01.18


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.