Høst-hiphop hos HSK dans- og ballett

Postet av Holmlia SK - Dans den 5. Sep 2020

HSK dans- og ballett har gleden av å invitere barn/ungdom i alderen 9 - 15 år til "work-shop" i hiphop i høst-ferien. Instruktøren er 

Mathias Engelstad, og vi er stolte over at han vil holde dette kurset hos oss!! Mathias har studert på Flow Dance Academy både i Oslo og i København (2015-2016), men startet sin dansekarriere hos Dans uten Grenser. Gjennom organisasjonen fikk han scene-erfaring ved å være deltakende i både barnehjemsturnéer i Latvia og Litauen, showturnéer i Nord-Italia og fylkesturnéer i Norge.

I dag bor Mathias i Oslo der han danser og underviser barn og ungdom på fulltid og deltar i battles både innlands og utlands når han får muligheten. Han har erfaring og kunnskap innen flere streetstiler, men bruker mesteparten av tiden og arbeidet sitt rundt hip hop. Mathias engasjerer seg i å spre danseglede og tilhørighet hos elevene samt å spre hip hop kulturen her i Oslo og omegn

Vi har kun 19 plasser, så det er førstemann til mølla! Påmeldingen er bindene, og pengene refunderes ikke. Prisen er 50,-, og dette er kun for å dekke våre gebyrutgifter i forbindelse med påmeldingen. 

Kurset vil vare over to dager, onsdag 30. september og  torsdag 1. oktober, i tidsrommet 10.00 - 15.00. Danserne må ha med egen matpakke, drikkeflaske og innesko.

https://www.deltager.no/host-hiphop_30092020Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.