Høst-break hos HSK dans-og ballett

Postet av Holmlia SK - Dans den 27. Aug 2020


HSK dans- og ballett har gleden av å invitere glade b-boys og b-girls i alderen 9 - 15 år til "work-shop" i break i høst-ferien. Instruktøren er Victor Prag, regjerende skandinavisk- og norgesmester i breaking. Han er også på 18. plass på verdensrankingen. Med seiere og gode plasseringer i noen av de største konkurransene som finnes, er Victor en av de mest profilerte breakerne Norge har hatt gjennom tidene.

Victor er en del av Floorknights – som har vært Norges ledende crew siden 1999 – og har vunnet mange titler i innland og utland med dem. Til daglig jobber han som dansepedagog. Flere av elevene hans er allerede i norgestoppen, og dét i en alder av 14-17 år. Vi anbefaler alle våre breakere - og andre i bydelen som vil prøve ut break - å bli med på disse dagene med break:-)

Vi har kun 19 plasser, så det er førstemann til mølla! Påmeldingen er bindene, og pengene refunderes ikke. Prisen er 50,-, og dette er kun for å dekke våre gebyrutgifter i forbindelse med påmeldingen. Vi ber om at dere er sikre på å kunne delta før dere melder på i og med at vi kun har 19 plasser!

Kurset vil vare over to dager, mandag 28. - 29. september, i tidsrommet 10.00 - 15.00. Danserne må ha med egen matpakke, drikkeflaske og innesko. Det anbefales å ha med en lue og hettegenser!

Påmelding kan gjøres her: https://www.deltager.no/host-break_28092020


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.