Våre instruktører

 

  • Emilie Hals: Miniballett & Ballett torsdag: emiliehals1994@gmail.com

  • Henriette Olsen: Holmlia dansekompani + Jazzdans 1-2.Trinn & Showjazz: henriettejolsen@gmail.com

  • Zeynep Baran: Streetkids + Hip hop 2-3.Trinn (tirsdag) & Hip hop 4-5.trinn + Hip hop fra 6.trinn: Zeynep2000@live.no 

  • Annette Olsen: Hip hop Førskolebarn-1.Trinn & Hip hop 2-3.Trinn (mandag) + Break: annettee_92@hotmail.com                                                  Emilie Hals                                                     Emilie Hals er utdannet fra Norges Dansehøyskole som moderne- og samtidsdanser med pedagogikk. Hun gikk på danselinjen ved Vågen videregående skole i Sandnes, og tok turen innom Dans forstudium ved Trøndertun folkehøyskole før hun havnet i Oslo! Hun har de siste fire årene vært ansatt i KIGO, Kultur i Gamle Oslo AS som prosjektleder og pedagog. Her har hun jobbet med å senke terskelen for deltakelse og øke kulturens tilgjengelighet for alle. I løpet av studiet har hun danset med koreografer som Kari Hoås, Siri Jøntvedt, Athanasia Kanellopoulou, samt vært produksjonsleder, koreograf og danser for studentforestillinger. Hun har koreografert musikkvideoen «Du kan være den (Hjerterom), samt «Hører til på Vahl!». Av egne verk har hun vært danser og medskaper i «Kvinnfolk» under Move Dansefestival, «Prosjekt plast: Det var en gang et hav» og den interaktive barneforestillingen «DISKO med KIGO» som turnerer våren og høsten 2023.


Emilie skaper trygge rammer i sin undervisning med rom for utforsking og utvikling. Hun legger vekt på musikalitet, dynamikk og lekenhet i sine timer, og ser veldig frem til å bli kjent med danserne på Holmlia!
                 
                                             Henriette Olsen                                               


Henriette underviser Holmlia Dansekompaniet, hiphop 2.-3. trinn,           Hiphop førskolebarn-1.trinn, Miniballett, Showjazz 3.-5. trinn og Showjazz fra 6.trinn

Henriette har en bachelorgrad i jazzdans med klassisk ballett og pedagogikk ved Høyskolen Kristiania institutt for scenekunst. 

Hun kommer fra Arendal og har erfaring i , jazz, moderne, hiphop klassisk ballett og tåspiss fra diverse utdanningsinstitusjoner på Sørlandet og i Oslo. Henriette danser i Quick Style kompani, som blant annet nylig vant Judges Honorary Award på Street Star competition i Stockholm. Våren 2023 skal hun studere spesialpedagogikk ved siden av dansen.

I Henriettes timer skal elevene føle på både mestring og danseglede gjennom varierte øvelser som fokuserer på både teknikk og uttrykk. Det er viktig for henne at elevene opplever timene som et trygt sted, hvor de kan utvikle seg og prøve ut nye bevegelser uten frykt for å feile.                                                  Zeynep Baran                                               

                                                    


Zeynep har en bachelorgrad i jazzdans med pedagogikk ved Høyskolen Kristiania. Hun kommer fra Hamar og har danset hiphop siden hun var liten. Hun gikk på danselinjen ved Stange Videregående Skole, der hun startet å danse jazz, moderne og ballett. I løpet av sin oppvekst i Hamar var hun en del av PS:Dancecrew der de blant annet danset på Idrettsgallaen, Norske Talenter og Youth Olympic Games. 


I Zeynep sine timer vil hun at elevene skal oppnå mestring og utvikling. Timene vil bli satt opp slik at elevene føler på danseglede, samtidig som de vil få utfordringer de kan jobbe med. Hun syntes at det er viktig at alle elevene blir sett og vil skape et dansemiljø der de kan utvikle seg og føle seg trygge.


Zeynep er vår nye instruktør i Hip hop 4-5.trinn og Hip hop fra 6.trinn.                                  Annette Olsen aka Bgirl Apple                            


                                                   
Annette også kaldt Bgirl Apple har lang undervisningserfaring helt tilbake til 2009. Hun har undervist på b.la: Subsdans, Halden danseskole, Streetjazz, Friskhuset ect. Hun elsker å undervise, å det er viktig for henne at elevene har det bra i klassen, føler mestring, har det gøy og lærer å være kreative. 

Apple har reist mye rundt om i utlandet å deltatt på både battles og Workshops med mange av de mest kjente breakerne i verden. I tillegg har hun gått på 1 year HipHop and Urban dance education i Danmark. Å på videregående fullførte hun 3 år ved danselinjen. 

Hun er også grunnleggeren av av crewet KillahFlowah Crew, som er det eneste Bgirl crewet i Norge. Hun er aktiv innen for HipHop kulturen å brenner eksta mye for break. I tilegg til å undervise har hun også gjort shows, vært dommer på battles, vært med å arrangere battles, holdt workshops, jobbet for den kulturelle skolesekken ect.
                                         Maria Isadora Holm                                          Maria-Isadora er en jente fra Prinsdal på 16 år som startet å danse hiphop hos X-ray da hun var 8 år. Hun startet hos oss da hun var 12 år og har vært en aktiv Hip hop danser siden.

Hun har fullført kurs hos Danseforbundet som aktivitetsleder i barnedans og har hatt praksis hos oss. Nå er hun assistent på Hip hop førskolebarn-1.trinn og Hip hop 2-3.trinn. Hun er også en av våres to Unge Trenere (et prosjekt som Holmlia Sportsklubb driver, arbeid gjennom mestring for ungdommer) 

Vi er glade for at Maria-Isadora ønsker å fortsette som assistent på fjerde semesteret i Holmlia dans, og vi syns det er gøy at våre dansere kan få utvikle seg hos oss, både som dansere og som assistenter.


                                           Nathalie Høgdahl-Li                                       

Nathalie er en jente fra Holmlia på 17 år som startet å danse hos oss da hun var 4 år, og hun er fortsatt en aktiv danser. Hun har hvert semester de siste årene danset alle stilene vi har, og f.o.m dette semesteret vil hun bare jobbe som assistent.

Hun har fullført kurs hos Danseforbundet som aktivitetsleder i barnedans, og har hatt praksis hos oss, nå går hun på danselinjen i Oslo. Hun er nå assistent på Miniballett, ballett 1-2.trinn og assistent på Break og Hip hop 2-3.Trinn (mandag). Hun er også en av våres Unge Trenere (et prosjekt som Holmlia Sportsklubb driver, arbeid gjennom mestring for ungdommer)

Vi er glade for at Nathalie vil fortsette som assistent på fjerde semesteret  i Holmlia dans, og vi syns det er gøy at våre dansere kan få utvikle seg hos oss.