Påmelding
Timeplan
Praktisk info
Våre instruktører
Kontakt oss

Vi er en undergruppe av Holmlia sportsklubb. Siden ingen privatpersoner har økonomiske interesser av driften, er vi en del rimeligere enn andre danseskoler. Det betyr ikke at vi ikke legger vekt på kvalitet!

Hos oss er du trygg på å finne en 
instruktør eller dansepedagog som er godt kvalifisert og som har solid dansebakgrunn, lokalisert på Holmlia.
 
Vi har både dans for små barn der instruktørene legger mye vekt på at det pedagogiske skal gå hånd i hånd med dansen, og vi har dans for mellomstore barn og ikke minst har vi dans for ungdommer.
Hos oss kan man danse ulike sjangre som Ballett, Hiphop, Break og Showjazz, vi har også en egen dansegruppe for de som innehar en brennende interesse for dans og som ønsker å utvikle seg på et dypere nivå, Holmlia Dansekompani!

For eldre danseelever (også for ungdommer som ikke danser i Holmlia dans) har vi Holmlia DanseCrew på fredager, dette er et lavterskel tilbud for ungdommer som har danseerfaring og som nå kan ha et sted å møte andre danseglade ungdommer. Holmlia DanseCrew blir ledet av vår assistent Nathalie, men alle er likeverdige og målet her er at gruppen i sin helhet er med på å forme DanseCrewet.


Prøvetime før påmelding: Avtal gjerne en prøvetime før påmelding, men husk at noen kurs er veldig populære og kan bli fulle. Prøvetime på fulle kurs er ikke mulig. Hvis prøvetime er aktuelt, ta kontakt og avtal per e-post: dans@holmliasport.no


Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne!
Følg oss på facebook!