Våre instruktører

 


                 
               Dansepedagog: Henriette Jørgensen Anwar               


Henriette underviser i Holmlia Dansekompaniet, Showjazz Nivå 1 & 2, Showjazz fra 6.trinn og i alle Ballett klassene.  

Henriette har en bachelorgrad i jazzdans med klassisk ballett og pedagogikk ved Høyskolen Kristiania institutt for scenekunst. 

Hun kommer fra Arendal og har erfaring i , jazz, moderne, hiphop klassisk ballett og tåspiss fra diverse utdanningsinstitusjoner på Sørlandet og i Oslo. Henriette danser i Quick Style kompani, som blant annet nylig vant Judges Honorary Award på Street Star competition i Stockholm. Våren 2023 skal hun studere spesialpedagogikk ved siden av dansen.

I Henriettes timer skal elevene føle på både mestring og danseglede gjennom varierte øvelser som fokuserer på både teknikk og uttrykk. Det er viktig for henne at elevene opplever timene som et trygt sted, hvor de kan utvikle seg og prøve ut nye bevegelser uten frykt for å feile.                  Dansepedagog: Zeynep Baran                                               

                                                    


Zeynep har en bachelorgrad i jazzdans med pedagogikk ved Høyskolen Kristiania. Hun kommer fra Hamar og har danset hiphop siden hun var liten. Hun gikk på danselinjen ved Stange Videregående Skole, der hun startet å danse jazz, moderne og ballett. I løpet av sin oppvekst i Hamar var hun en del av PS:Dancecrew der de blant annet danset på Idrettsgallaen, Norske Talenter og Youth Olympic Games. 


I Zeynep sine timer vil hun at elevene skal oppnå mestring og utvikling. Timene vil bli satt opp slik at elevene føler på danseglede, samtidig som de vil få utfordringer de kan jobbe med. Hun syntes at det er viktig at alle elevene blir sett og vil skape et dansemiljø der de kan utvikle seg og føle seg trygge.


Zeynep underviser i Jazzdans 1-2.trinn, Hip hop 3-4.trinn, Hip hop fra 5.trinn Nivå 1 & 2.                 Instruktør: Annette Olsen aka Bgirl Apple                       


                  
Annette også kaldt Bgirl Apple har lang undervisningserfaring helt tilbake til 2009. Hun har undervist på b.la: Subsdans, Halden danseskole, Streetjazz, Friskhuset ect. Hun elsker å undervise, å det er viktig for henne at elevene har det bra i klassen, føler mestring, har det gøy og lærer å være kreative.

Apple har reist mye rundt om i utlandet å deltatt på både battles og Workshops med mange av de mest kjente breakerne i verden. I tillegg har hun gått på 1 year HipHop and Urban dance education i Danmark. Å på videregående fullførte hun 3 år ved danselinjen.

Hun er også grunnleggeren av av crewet KillahFlowah Crew, som er det eneste Bgirl crewet i Norge. Hun er aktiv innen for HipHop kulturen å brenner eksta mye for break. I tilegg til å undervise har hun også gjort shows, vært dommer på battles, vært med å arrangere battles, holdt workshops, jobbet for den kulturelle skolesekken ect.

Annette er instruktør i Streetkids, Hip hop 1-2.trinn og i begge Break klassene.
               Assistent : Julia Madeleine Letting Caro                            
                              Assistent: Nathalie Høgdahl-Li                             Nathalie er en jente fra Holmlia på 17 år som startet å danse hos oss da hun var 4 år, og hun er fortsatt en aktiv danser. Hun har hvert semester de siste årene danset alle stilene vi har, og f.o.m dette semesteret vil hun bare jobbe som assistent.

Hun har fullført kurs hos Danseforbundet som aktivitetsleder i barnedans, og har hatt praksis hos oss, nå går hun på danselinjen i Oslo. Hun er nå assistent på Miniballett, ballett 1-2.trinn og assistent på Break og Hip hop. Hun er også en av våres Unge Trenere (et prosjekt som Holmlia Sportsklubb driver, arbeid gjennom mestring for ungdommer)

Vi er glade for at Nathalie vil fortsette som assistent på fjerde semesteret  i Holmlia dans, og vi syns det er gøy at våre dansere kan få utvikle seg hos oss.

                                         Assistent: Erik Godal