Våre instruktører

                                                 Lina Marie Wangsbro: Lina har fullført bachelor i dans med pedagogikk ved Høyskolen Kristiania, og er på sitt siste år innen jazzfordypning. Hun kommer fra Tromsø, og har tidligere danset jazz, ballett, moderne og stepp hos Tromsø Kulturskole og ved danselinja på Kongsbakken videregående skole.

Lina er opptatt av at barna skal oppleve mestringsfølelse og utvikling, og at de gjennom timene hennes kan få mye danseglede. Hun synes det er viktig at elevene føler seg sett, og at hun som pedagog kan motivere elevene. Timene kommer til å bestå av bevegelser i samsvar med musikk, og hun jobber også med de ulike nivåene fra gulvet og opp til stående.

Lina underviser i Barnedans 3-4 år og Ballett 1-2.trinn på tirsdager.
                                                                          Henriette Olsen:Henriette underviser Holmlia Dansekompaniet, hiphop 2.-3. trinn,           Hiphop førskolebarn-1.trinn, Miniballett, Showjazz 3.-5. trinn og Showjazz fra 6.trinn

Henriette har en bachelorgrad i jazzdans med klassisk ballett og pedagogikk ved Høyskolen Kristiania institutt for scenekunst. 

Hun kommer fra Arendal og har erfaring i , jazz, moderne, hiphop klassisk ballett og tåspiss fra diverse utdanningsinstitusjoner på Sørlandet og i Oslo. Henriette danser i Quick Style kompani, som blant annet nylig vant Judges Honorary Award på Street Star competition i Stockholm. Våren 2023 skal hun studere spesialpedagogikk ved siden av dansen.

I Henriettes timer skal elevene føle på både mestring og danseglede gjennom varierte øvelser som fokuserer på både teknikk og uttrykk. Det er viktig for henne at elevene opplever timene som et trygt sted, hvor de kan utvikle seg og prøve ut nye bevegelser uten frykt for å feile. 


                                                    Julie Asebø:


Julie har en bachelor i dansekunst med pedagogikk fra Høyskolen Kristiania med fordypning i jazzdans. Hun kommer fra Bergen hvor hun gikk danselinjen på Langhaugen vgs. I tillegg har hun danset jazz, hiphop, house, ballett og moderne ved Step in dansestudio i mange år. Hun har tidligere jobbet som dansepedagog både ved Step in dansestudio i Bergen og Dans1 i Oslo.

Julie legger stor vekt på at elevene skal oppleve mestringsfølelse og glede gjennom dansen. Dette ved å inspirere og motivere elevene gjennom variert bruk av musikk, energifylte danser, samt et positivt og trygt klassemiljø.
 
Julie underviser i Miniballett, Ballett 1-2.trinn, Ballett 3-4.trinn,  Klassisk ballett fra 5.trinn. 


                                                   Ernest William Mwanjesa:
Ernest K Pacha er født i Dar Es Salaam, Tanzania.
Der startet ham å danse når han var 10 år, og dansen har betydd mye for livet hans både i Afrika og her i Norge.
I 2014 ble Ernest medlem i et av Norges mest kjente Hip Hop og Breaking danse gruppe, Kingwings Crew. KingWings Crew er et av de største breakdans crewene i Norge og vinner av Norwegian Championship i 2019. 

Sammen med Kingwings crew har Ernest danset mange steder rundt i Norge, som blant annet på den Norske Opera og ballett. I tillegg har Kingwings Crew medvirket i mange TV programmer som Norske Talenter, MGP, Artistgallaen, Idrettsgallaen, TV-aksjonen, Stjernekamp, osv.
Ernest har gått på Follo folkehøgskole -Hiphop linjen og Flow Dance Academy. Ernest har lang undervisnings erfaring fra mange danseskoler i Norge og Afrika og kan undervise i ulike dansestiler, slik som Hip Hop, Breaking, Afrobeat / Afro-fusion, Afro-House. 
Ernest dansestil har sin røtter i tradisjonell Afrikansk dans, men han er også en godt skolert Hip Hop, Breaking House, Acrobatic og andre stiler. Denne sammensetningen av ulike dansestiler gjør Ernest helt unik i sine uttrykksmåte på scenen og som danselærer. 

Ernest er en utrolig entusiastisk og engasjert danselærer som gjør sine timer om til et fyrverkeri. Han er opptatt av at man skal lære å føle musikken når man danser og mener at alle kan danse.

Ernest er vår nye instruktør i Break 3-4.trinn & Break fra 5.trinn, og ønsker alle velkommen, både nye breakere og de litt mer erfarene breakerne.

                                        Maria-Isadora Holm:Maria-Isadora er en jente fra Prinsdal på 16 år som startet å danse hiphop hos X-ray da hun var 8 år. Hun startet hos oss da hun var 12 år og har vært en aktiv Hip hop danser siden.

Hun har fullført kurs hos Danseforbundet som aktivitetsleder i barnedans og har hatt praksis hos oss. Nå er hun
 assistent på Hip hop førskolebarn-1.trinn og Hip hop 2-3.trinn. Hun er også en av våres to Unge Trenere (et prosjekt som Holmlia Sportsklubb driver, arbeid gjennom mestring for ungdommer) 

Vi er glade for at Maria-Isadora ønsker å fortsette som assistent på fjerde semesteret i Holmlia dans, og vi syns det er gøy at våre dansere kan få utvikle seg hos oss, både som dansere og som assistenter.


                                                          Nathalie Høgdahl Li:

Nathalie er en jente fra Holmlia på 16 år som startet å danse hos oss da hun var 4 år, og hun er fortsatt en aktiv danser. Hun har hvert semester de siste årene danset alle stilene vi har, og f.o.m dette semesteret vil hun bare jobbe som assistent.

Hun har fullført  kurs hos Danseforbundet som aktivitetsleder i barnedans, og har hatt praksis hos oss. Hun er nå assistent på Miniballett, ballett 1-2.trinn og assistent på Break. Hun er også en av våres Unge Trenere (et prosjekt som Holmlia Sportsklubb driver, arbeid gjennom mestring for ungdommer)

Vi er glade for at Nathalie vil fortsette som assistent på fjerde semesteret  i Holmlia dans, og vi syns det er gøy at våre dansere kan få utvikle seg hos oss.

                                                              Zeynep Baran
Zeynep har en bachelorgrad i jazzdans med pedagogikk ved Høyskolen Kristiania. Hun kommer fra Hamar og har danset hiphop siden hun var liten. Hun gikk på danselinjen ved Stange Videregående Skole, der hun startet å danse jazz, moderne og ballett. I løpet av sin oppvekst i Hamar var hun en del av PS:Dancecrew der de blant annet danset på Idrettsgallaen, Norske Talenter og Youth Olympic Games. 


I Zeynep sine timer vil hun at elevene skal oppnå mestring og utvikling. Timene vil bli satt opp slik at elevene føler på danseglede, samtidig som de vil få utfordringer de kan jobbe med. Hun syntes at det er viktig at alle elevene blir sett og vil skape et dansemiljø der de kan utvikle seg og føle seg trygge.


Zeynep er vår nye instruktør i Hip hop 4-5.trinn og Hip hop fra 6.trinn.