Våre instruktørerLina Marie Wangsbro: Lina tar en bachelor i dans med pedagogikk ved Høyskolen Kristiania, og er på sitt siste år innen jazzfordypning. Hun kommer fra Tromsø, og har tidligere danset jazz, ballett, moderne og stepp hos Tromsø Kulturskole og ved danselinja på Kongsbakken videregående skole.

Lina er opptatt av at barna skal oppleve mestringsfølelse og utvikling, og at de gjennom timene hennes kan få mye danseglede. Hun synes det er viktig at elevene føler seg sett, og at hun som pedagog kan motivere elevene. Timene kommer til å bestå av bevegelser i samsvar med musikk, og hun jobber også med de ulike nivåene fra gulvet og opp til stående.

Lina vil undervise i Kreativ Barnedans 3-4 år og Barnejazz 4-6 år.


Otto Russel: 

Otto underviser i Hiphop 9-10 år og Hiphop 11-16 år.

Otto elsker å danse!! Han startet å danse break når han var 13 år, og har siden dette danset mye hiphop, krump og andre stiler. Han har danset i Sverige, Norge, Italia og Tyskland, både ved å ta klasser og jobbe som danser. 
Otto er utdannet på House of Shapes i Stockholm og Flow Dance Academy i Oslo. 

Otto kommer til å fokusere på å jobbe med freestyle, lære elevene steg og teknikker som settes sammen til kombinasjoner og koreografier. Han kommer også til å gå gjennom teori og historie for å forstå hvor steg og teknikker kommer fra, og hvorfor de ser ut som de gjør. 
Annette Olsen/Bgirl Apple:

 Apple underviser i Break på mandager! 

Apple er en av de få Bgirlsa her i Norge. Hun har undervist fast i våre tre breaktimer siden 2017 og ved Subsdans i sentrum. I hennes breaketimer er det fokus på å lære seg basic, musikalitet, være kreativ, skape sin egen stil, show og koregrafi, battle og jam, HipHop historie og ikke minst - ha det gøy! 

 
Apple har en rekke erfaringer fra tidligere undervisning bla. for Streetjazz dansestudio, Friskhuset/stamina, Kulturelle skolesekken, Div. Workshop osv. Hun jobber freelance med dans både med undervisning, Workshop, Shows og som dommer. Hun har utdanning fra Hotstepper 1 year Hip Hop and Urban Dance education i Danmark, og hun har gått 3 årig danselinje ved Mo I Rana. 
Apple reiser også utenlands for å trene, hvor hun bla. har vært flere ganger på breake campen "Catch the Flava" i Polen med mange av de mest kjente breakerne i verden. 

 
I tillegg battler hun en god del innenlands og utenlands, og er med i KillahFlowah Crew & Subsdans Crew
 
Henriette Olsen: 

Henriette underviser i Showjazz 7-10 år og Showjazz 11-16 år.  

Henriette går siste året på bachelor i jazzdans med klassisk ballett og pedagogikk ved Høyskolen Kristiania institutt for scenekunst. Hun kommer fra Arendal og har erfaring i klassisk ballett, tåspiss, jazz, moderne og hiphop fra danselinja på Dahlske videregående, og Bølgen dansestudio og kompani.

I Henriettes timer skal elevene føle på både mestring og danseglede gjennom varierte øvelser som fokuserer på både teknikk og uttrykk. Det er viktig for henne at elevene opplever timene som et trygt stedhvor de kan utvikle seg og prøve ut nye bevegelser uten frykt for å feile. 
Julie Aasebø: 


 

Julie har en bachelor i dansekunst med pedagogikk fra Høyskolen Kristiania med fordypning i jazzdans. Hun kommer fra Bergen hvor hun gikk danselinjen på Langhaugen vgs. I tillegg har hun danset jazz, hiphop, house, ballett og moderne ved Step in dansestudio i mange år. Hun har tidligere jobbet som dansepedagog både ved Step in dansestudio i Bergen og Dans1 i Oslo.
  Julie legger stor vekt på at elevene skal oppleve mestringsfølelse og glede gjennom dansen. Dette ved å inspirere og motivere elevene gjennom variert bruk av musikk, energifylte danser, samt et positivt og trygt klassemiljø.
 
Julie underviser i miniballett 4-5 år, ballett 6-7 år, ballett 8-9 år,  Klassisk ballett 10- 15 år, hip hop 5-6 år og hip hop 7-8 år. Nathalie Høgdahl Li: 


Nathalie er en jente fra Holmlia på 15 år som startet å danse hos oss da hun var 4 år, og hun er fortsatt en aktiv danser. Hun har hvert semester de siste årene danset alle stilene vi har, og danser fortsatt på 3 ulike kurs hver uke, inkludert ballett.  

I høst tok hun et kurs hos Danseforbundet, og hadde før jul praksis hos oss. Fra dette semesteret (jan. 22) skal hun nå være
assistent på miniballett 4-5 år og ballett 6-7 år. 

Vi er glade for å kunne invitere Nathalie som ansatt hos oss, og vi syns det er gøy at våre dansere kan få utvikle seg hos oss. 


Maria Isadora Holm: 

Maria-Isadora er en jente fra Prinsdal på 15 år som startet å danse hiphop hos X-ray da hun var 8 år. Hun startet hos oss da hun var 12 år, og hun er fortsatt en aktiv danser på vår hiphop gruppe.  

I høst tok hun et kurs hos Danseforbundet, og hadde før jul praksis hos oss. Fra dette semesteret (jan. 22) skal hun nå være 
 assistent på Kreativ barnedans 3-4 år og hiphop 7-8 år. 

Vi er glade for å kunne invitere Maria-Isadora som ansatt hos oss, og vi syns det er gøy at våre dansere kan få utvikle seg hos oss. 


Iben AKA Ibzi: 


Iben er en 15 år gammel jente som brenner for dansen! Hun har danset både break og hiphop fra hun var syv år, og elsker å kunne videreformidle dansen til andre nysgjerrige og engasjerte dansere.
 Hun har jobbet som assistent for Anette på Subsdans siden 2019, i tillegg til at hun også har vært assistent på et street-kurs tidligere. Iben er med på jams og deltar i battles i nærmiljøet, men har også deltatt i blant annet «Just Debout Nordic», en stor Battle i Sverige. Samtidig har hun vært med i flere musikkvideoer, konserter og teaterforestillinger som danser. Hun er med i Bgirl-crewet KillahFlowah og Subsdans Crew. 


Iben er Anette sin assistent på Break 10-16 år.