Tusen takk for innsatsen

Postet av Kontoret den 23. Des 2020

På vegne av Holmlia Sportsklubb ønsker jeg alle frivillige og ansatte en riktig god jul og et godt nytt år!

 

Året som gikk har vært det mest krevende i idrettens- og frivillighetens historie. Å måtte stenge ned aktivitet flere ganger, innføre strenge smittetiltak og å stadig legge vekk gode planer har tæret på mange av oss. Usikkerheten har vært stor, og vil fortsette å være det også en stund fremover. Den innsatsen som vi enkeltvis og i fellesskap har lagt ned for klubben – og det vil si for barn og unge på Holmlia – er likevel ikke mindre enn svært imponerende. 

 

Jeg vil derfor rette en stor takk til alle dere som har stått på og holdt hjulene i gang i dette året. Jeg er overbevist om at den innsatsen som dere nå har lagt ned, vil ha stor betydning i mange år fremover. At vi fortsatt har en klubb og en plattform å bygge videre på når vi etter hvert kommer igjennom pandemien, er helt avgjørende for hva slags tilbud som vil være tilgjengelig for beboerne på Holmlia i årene som kommer. 

 

Mange vil kanskje være frustrert over alt vi ikke fikk gjort. Noen vil kanskje føle seg alene med oppgavene ettersom man har kuttet ned på felles møter og samlinger. Men det vi har fått til og det vi har bevart gjennom dette året, er kanskje det mest betydningsfulle siden klubben ble stiftet.  Når vi er usikre på hva vi klarer å bevare av lag og aktiviteter fremover, er det kanskje vanskelig å se det positive. Men husk at akkurat det du har lagt ned av innsats, har vært et bidrag til å sikre at Holmlia Sportsklubb overlever også gjennom denne pandemien. Det skal vi tillate oss å være glade for, og stolte av. 

 

Tusen takk for innsatsen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.