Vi gratulerer!

Postet av Kontoret den 3. Des 2015

Hovedstyrets leder Zaineb Al-Samarai hedret Hilde Langfjell og Wenche Emblem på årets siste hovedstyremøte 1. desember.


Hilde og Wenche ble på årsmøte i april måned tildelt hedersmerke i sølv for sin innsats for klubben.


Hilde ble tildelt utmerkelsen for hennes innsats som spiller, lagleder og styreleder i innebandy, som ildsjel i oppstart av EL-innebandy, samt somtrener for denne gruppen. I tillegg er Hilde nestleder i Oslo og Akershus bandyregion.

Wenche ble hedret for hennes innsats som hjelpetrener i turn og som trener, lagleder og styreleder i håndball.

Vi gratulerer!

Medlemskontingent

Postet av Kontoret den 15. Nov 2015

Medlemskontingent betales av alle som deltar i en eller flere idrettsgrener tilknyttet Holmlia Sportsklubb. Kontingenten fastsettes av klubbens årsmøte.

For 2015 er kontingenten fastsatt til kr 200 for aktive medlemmer, kr 500 for familiemedlemmer og kr 100 for støtte-medlemmer (ikke aktive). Betalt medlemskontingent utløser kommunal støtte til sportsklubben.

Klubben benytter Norges Idrettsforbund løsning Klubbadmin som medlemsregister. Betaling av medlemskontingent skjer til konto 1503 38 89043, kontonav er Buypass Originator.

I 2015 har klubben følgende grener: Innebandy, håndball, fotball, turn, basket og dans og ballett.

Gjennom «Min idrett» kan alle som er registrert som medlemmer i et idrettslag vedlikeholde sine kontaktopplysninger. Logg deg på via siden www.minindrett.no for å oppdatere informasjon om medlemskap, knytte familiemedlemmer til din profil og betale medlemskontingent.

Hvis du ikke deltar i aktiv idrett i Holmlia Sportsklubb ber vi om at du melder fra om dette – enten via utmelding på Min Idrett-siden eller ved å sende inn kontaktskjema som du finner på klubbens internettside.


Klubben i Mitt hjerte!

Postet av Kontoret den 15. Nov 2015


Årets kampanje har startet og vi er med- gå til Klubben i mitt hjerte for å stemme på Holmlia Sportsklubb.

Reglene i 2015 er enkle. Klarer vi å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner fra Nordea. Med en gang HSK har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner. Hvis vi oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan vi delta i totalt 10 trekninger. Vinnersjansene er derfor store.


Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med. Årets Klubben i mitt hjerte-kampanje er den 12. i rekken. Bryter Grace Bullen fra Fredrikstad er ambassadør for Klubben i mitt hjerte. Norges idrettsforbund, Nordea, P4 og Dagbladet står sammen om kampanjen Klubben i mitt hjerte.
CHAMPIONS LEAUGE I KLUBBHUSET

Postet av Kontoret den 18. Sep 2015

Vi vil også høsten 2015 vise Champions Leauge-kamper i klubbhuset.

Det spilles kamper til følgende datoer: 29.9, 30.9, 20.10, 21.10, 3.11, 4.11, 24.11, 25.11, 8.12 og 9.12. Åpningstid er kl. 20.15 - kl. 22.45.

Møt opp og lag god stemning!
Fotballskole i høstferien

Postet av Kontoret den 13. Sep 2015

Holmlia sportsklubb - fotballgruppen arrangerer fotballskole i høstferien

Holmlia fotball vil i høstferien (uke 40, 28.09-20.10.15) arrangere fotballskole for barn og ungdom i alderen 6-15 år.

Fotballskole vil være delt inn i to grupper:

Gruppe 1 for barn født 2009-2004. Her vil der være mye fotball og moro i løpet av uken med flinke instruktører fra Holmlias juniorlag. Instruktørene har erfaring fra Tine fotballskole og uken vil inneholde øvelse og spill for å utvikle barnas ferdigheter tilpasset barnas alder og nivå.

Pris: kr 900.-

Gruppe 2 for barn/ungdom født 2003-2000. Det er i denne aldersgruppen man ofte finner ut om man vil satse på fotball eller gjøre andre ting.Det ønsker vi å bidra til, ved å ha en så profesjonell treningsuke som mulig. Her vil det være tekniske øvelser, formasjonsøvelserog spill med tanke på utvikling for den enkelte spiller. Vi vil ha analyse av hver enkelt posisjon på banen og som de spiller i, slik at de kan finne ut om dette er den posisjonene de bør spille i eller ikke. Når uka nærmer seg slutt får hver enkelt beskjed om hva den enkeltes utviklingsmål bør være videre. Instruktørene for denne gruppen vil være erfarne trenere/spillere. Faisal Dahir, trener for juniorlaget og spiller i 2. divisjon vil være hovedinstruktør for denne gruppen.

Pris: kr 1000.-

For begge grupper blir det servert brødmat mandag, onsdag og fredag. Matpakke tas med tirsdag og torsdag.

Fotballskole foregår i uke 40 (28.09-02.10.15) fra kl 08.30-15.30 hver dag på Lusetjern kunstgress

Påmelding via deltager.no; https://www.deltager.no/fotballskole_i_hostferien_...
Hvordan vil de politiske partiene løse idrettens utfordringer i Oslo?

Postet av Kontoret den 19. Aug 2015
ISU bydel Sagene og Sagene IF inviterer alle idrettsinteresserte til valgkampmøte lørdag 29. august på Voldsløkka kl. 13.00 -15.00.


Oslo idrettskrets har sendt 7 spørsmål til alle de politiske partiene som stiller til valg ved kommunevalget.

Spørsmålene er

 • Spørsmål 1: Støtter partiet en årlig avsetning til investeringer i idrettsanlegg på i gjennomsnitt 1 000 millioner kroner for årene 2016 til og med 2019?
 • Spørsmål 2: Vil partiet sikre at kommunale anlegg fortsatt skal være gratis for barn og unge?
 • Spørsmål 3: Hvilke strategier har partiet for å sikre plass til idrettsanlegg i byen?
 • Spørsmål 4: Støtter partiet idrettens forslag om etablering av en Oslonorm for idrettsanlegg?
 • Spørsmål 5: Vil partiet sikre at eksisterende idrettsanlegg slik som Voldsløkka og Domus Athletica ikke omreguleres og bygges ned til andre formål?
 • Spørsmål 6: Vil partiet innføre en time idrett/fysisk aktivitet hver dag i Osloskolen?
 • Spørsmål 7: Støtter partiet oppstart av et prøveprosjekt med idrett i skolen slik Oslo Idrettskrets foreslår?


LUSETJERN KUNSTGRESS STENGES MANDAG 13. JULI

Postet av Kontoret den 10. Jul 2015Lusetjern kunstgress stenges mandag 13. juli og er stengt under hele rehabiliteringsperioden. Vi ber om at alle respekterer det og at lagene som skal trene i denne perioden benytter seg av andre baner. et vil være anleggsmaskiner på banen. Dreneringen forbedres, kunstgresset skiftes, nye gjerder kommer på plass og nye ballnett kommer på plass
.

Stipulert ferdigstillelsesdato er 20. august.LUSETJERN KUNSTGRESS TORSDAG 25. JUNI

Postet av Kontoret den 24. Jun 2015

Torsdag 25. juni er det kamp for juniorlaget kl 18.30 på Lusetjern. Gutta møter da Kjelsås til vårsesongens siste kamp.

http://www.fotball.no/fotballdata/Kampfakta/?matchId=6151071

Rett etter juniorlagets kamp, møter A-laget serie toer Brosundet til et spennende oppgjør på Lusetjern. Kampen starter kl 20.15. Vinner her vil ta et langt steg mot opprykk selv om det gjenstår 7 kamper på høsten,logo HSK.png
Treningsavgift 2015

Postet av Kontoret den 21. Jun 2015

Her får du en oversikt over hva det koster å drive aktiv fotball i Holmlia Sportsklubb. Klubben er en breddeklubb og vi søker å holde treningsavgift og medlemskontingent så lave som mulig.

For å spille fotball i klubben må du være medlem i Holmlia Sportsklubb. Kontingenten koster kr. 200, pr. år for enkeltmedlemmer og kr. 500,- for familier (ubegrenset antall familiemedlemmer). For mer informasjon om medlemskontingent se klubbens hjemmeside.

Til fotballgruppa må du betale treningsavgift. Avgiften dekker bane- og hall-leie, banevedlikehold, seriespill, fotballutstyr til laget, spillerdrakter, dommerutgifter, cupavgifter, trenergodtgjørelser, administrasjon etc.

Treningsavgiften fastsettes av årsmøtet og utgjør for 2015

 • 11-lag voksen og ungdom kr 2 650
 • 9-lag ungdom kr 2 650
 • 7-lag voksen og ungdom kr 2 000
 • 7-lag barn kr 1 900
 • 5-lag barn kr 1 800
 • 3- lag barn kr 1 700
 • Futsal voksen kr 1 250
 • Futsal barn kr 500
 • Lag i barnefotballen som starter opp inneværende sesong* kr 550

* oppstart høst uten seriespill eller cup-deltakelseTreningsavgiften faktureres gjennom MinIdrett. Alle som er registrert med epostadresse vil få sendt informasjon på epost vedlagt faktura. Faktura kan også hentes opp i MinIdrett og betales derfra.
årets sesong over når det gjelder utleie av vintersportsutstyr

Postet av Kontoret den 4. Mai 2015

Så er nok en skisesong over - en sesong som mange har fått prøvd ski for første gang, takket være vårt tilbud om gratis leie av vintersportsuttyr. Og i år kan vi registrere at tilbudet blir bare mer og mer populært. Vi har leid ut til skoler i forbindelse med skidag, bydelen i forbindelse med aktiviteter, og ikke minst folk fra hele bydelen som kommer her.

Så nå er det tid for rensing av ski osv for vår del og ønsker da velkommen tilbake til de to grå bodene når vinteren etter hvert skulle dukke opp igjen
Politiattester

Postet av Kontoret den 19. Apr 2015

Krav om politiattest
Styret i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) vedtok 10. mars 2008 at hele norsk idrett skal kreve politiattest mot seksuelle overgrep mot barn. Ordningen gjelder for alle som skal utføre oppgaver som i vesentlig grad innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming.

Ordningen trådte i kraft 1. januar 2009.

Idretten skal være et trygt sted å være for alle, og særlig for barn. Dessverre har det i dagens samfunn vist seg nødvendig å kontrollere voksne som utfører oppgaver som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige. Stadig flere institusjoner og virksomheter har innført politiattest, og frivillig sektor følger etter. Idrettsstyret ønsker aktivt å motarbeide seksuelle overgrep innen idretten og ser på innføringen av politiattest som et virkemiddel for å begrense muligheten for slike overgrep.Organisering i Holmlia Sportsklubb
Alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget, som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige skal fremskaffe politiattest.Kravet gjelder for trenere, instruktører, lagledere og assistenter/vikarer for disse som skal ha direkte kontakt med mindreårige.Ansvarlig for politiattester i klubben er Manjit Singh. Har du spørsmål vedrørende innlevering av attester o.l, ta kontakt på tlf 47606265 eller masin@mattilsynet.no.Rutine for politiattester i klubben.Informasjon om politiattester på Norges indrettsforbunds sider finner du her.

Vær Stolt-festivalen 2015

Postet av Kontoret den 18. Apr 2015

Vær Stolt festivalen 2015 arrangeres 30. og 31 mai. Husk å sette av helgen allerede nå for noen spennende dager.

Holmlia Sportsklubb vl være representert på festivalen med miniturnering i håndball i ballbingen, opptreden av dans og ballett på scenen og to fotballkamper på kunstgresset.


STOR SPENNING I 1. DIVISJON INNEBANDY - alt er mulig så stå på

Postet av Kontoret den 10. Feb 2015


Det knytter seg stor spenning i forhold til de siste kamper for vårt innebandylag herrer i 1. divisjon. Det står igjen 4 kamper og det er 4 poeng opp til serieleder Fredrikstad som Holmlia skal møte 28. februar hjemme i løvenes hule. I tillegg skal både Fredrikstad og Holmlia møte Lillestrøm (som pr i dag ligger på 4. plass) - Holmlia møter Lillestrøm borte 15. mars, men før det så skal Holmlia møte Haugerud 7. mars og som i dag ligger 3 poeng foran.
Slik skal det skje:
Holmlia vinner sine 4 kamper og har dermed slått alle de 3 lagene rundt seg
Haugerud taper for Holmlia og for Lillestrøm
Fredrikstad taper for Lillestrøm og vil endre på og da har vi sluttabell eller skal vi si ønsketabell:
Holmlia 48
Lillestrøm 46
Fredrikstad 46
Haugerud 45
Utlån av vintersportsutstyr

Postet av Kontoret den 9. Feb 2015

Populært tiltak og lange køer møter oss hver tirsdag og torsdag i forbindelse med utlån av vintersportsutstyr. Det er åpent hver tirsdag og torsdag mellom kl. 17.00 og 19.00. Gratis utlån og maks 1 uke, slik at flest mulig får ta del i tilbudet.


Tid for Årsmøte i gruppene

Postet av Kontoret den 9. Feb 2015

Det er tid for Årsmøter i gruppene og følgende datoer er satt av for møtene:

23. februar: Fotball
24. februar: Basket
2. mars: Håndball
4. mars: Innebandy

Møtene holdes i klubbhuset og starter klk. 18.00. Oppfordrer alle medlemmer i gruppene til å delta på de respektive Årsmøter.

Åpningstider for utlånssentralen - hver tirsdag og torsdag 17.00 - 19.00

Postet av Kontoret den 20. Jan 2015

Utlånssentralen er åpen hver tirsdag og torsdag kl. 17.00 - 19.00Klubbhuset stråler under nordlyset

Postet av Kontoret den 20. Jan 2015
Klubbhuset kan leies til private arrangementer som barndåp, konfirmasjon og bryllup.

Kontakt daglig leder Ove Bevolden på post@holmliasport.no hvis du er interessert i å leie klubblokalene.
Åpen Hall

Postet av Kontoret den 20. Jan 2015


Onsdag 21. januar starter vi opp igjen med åpen hall. Dette er et gratis tilbud for barn på Holmlia.
logo løve hvit og rødMedlemskontingent 2015

Postet av Kontoret den 20. Jan 2015
Medlemskontingenten fastsettes av årsmøtet i Holmlia Sportsklubb. For 2015 er kontingenten fastsatt til

 • Støttemedlemmer kr 100
 • Medlem kr 200
 • Familiemedlemskap kr 500

Kontingentkravet sendes ut i mars måned.

Ønsker du å være støttemedlem i klubben, kan du sende en epost til ove.bevolden@gmail.com.


1 Kommentar

Dugnad!

Postet av Kontoret den 20. Jan 2015


Lorem ipsum dolor sit amet,

consectetur adipiscing elit. Vestibulum molestie nisl sed vehicula gravida. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Morbi varius venenatis ante ut egestas. Maecenas vitae venenatis magna. Cras eu orci et sem eleifend efficitur et id tellus. Phasellus eget pulvinar lacus. Mauris egestas suscipit nibh a rutrum. Nunc in est eu ipsum fringilla vehicula non ut libero.

Aliquam mi turpis, sodales non condimentum et, sodales eu leo. Aenean tincidunt dignissim aliquet. Phasellus ornare sed odio a pharetra. Vivamus tincidunt scelerisque blandit. Nulla venenatis, diam eget varius molestie, velit ex accumsan lorem, eget tristique libero nunc in mi. Fusce euismod vestibulum est, non mattis lacus fringilla eleifend. Quisque ultrices, risus at blandit aliquam, nisl urna lacinia urna, vitae convallis nulla nunc a est.

Pellentesque quam urna, efficitur non sollicitudin a, hendrerit non felis. Quisque blandit accumsan neque, ut eleifend ex. Ut vulputate felis et tortor eleifend laoreet. Praesent molestie, urna id porttitor auctor, mi urna consequat lectus, sed dapibus arcu leo sed eros. Maecenas eu justo ut justo placerat vehicula ac sit amet lorem. Maecenas eget nisi sit amet risus vulputate porttitor. Suspendisse tempor tempor velit, a bibendum lacus mollis auctor. Pellentesque nec neque at eros placerat condimentum.