Timeplan høst 2016 - oppdatert 5.10

Postet av Holmlia SK - Dans den 28. Mai 2016Mandag

Tirsdag

Torsdag
Liten stor (2-4 år)
Kl. 17.00-17.40
Solveig Kitimitto

Pris: 1000,-


Barnedans (Ballett) 4-6 år
Kl. 17.15- 17.55
Elin Kongsvik

Pris: 1200,-


Klassisk Ballet (åpent nivå)
(9-12 år) kl. 17.45-18.55
Hilde Bager

Pris: 1000,-


Kreativ Dans (4-6 år)
kl. 17.45- 18.25
Solveig Kitimitto

Pris: 1200,-


Ballett (6-8 år)
Kl. 18.00 – 18.55
Elin Kongsvik

Pris: 1200

Hip Hop Nybegynner (8-11 år)
kl. 19.00-19.55
Solveig Kitimitto

Pris: 1000,-
Hip hop (6-8 år)
kl. 18.30-19.25
Solveig Kitimitto

Pris: 1200,-
Break Nybegynner (8-11 år)
kl 19.00 – 19.55
Zane Choudry

Pris: 1000,-Hip Hop Litt øvet (10-15 år)
Kl. 19.30-20.30
Solveig Kititmitto

Pris: 1000,-Break Litt øvet (10- 15år)
kl 20.00 – 20.55
Zane Choudry

Pris: 1000,-Vi har følgende kurs i høsten 2016


LITEN OG STOR 2-4 år

Danselek for liten og for stor. Mor eller far er med barnet i klassen og vi danser til forskjellig musikk og stil arter. Masse lek og moro hvor barnet får utviklet sin fantasi og danseglede i samspill med musikken og foreldre. Dans gir barnet god koordinasjon og balanse. Passer like godt for gutter og jenter, pappaer og mammaer.


KREATIV DANS (Hip Hop) 4-6 år

Gjennom variert musikk og varierte leke- og danseøvelser vil vi gi barna muligheter til å utforske kroppen og den unike mulighet for bevegelse. Barna vil på ulike måter få jobbet mye med egen dansekreativitet. Barna lærer også litt "streetdance" og "break" mens de leker og har det gøy. Passer like godt for gutter som jenter!


BARNEDANS (ballett) 4-6 år

Lekeinspirert dansetime hvor barna får brukt både kroppen og fantasien. Passer for små ballerinaer og forbereder til barneballett.


HIP HOP 6-8 år
Her lærer barna grunnbevegelser i hip hop og lager danser med både street- og breakelementer. Lekeinspirert. Passer for danseglade gutter og jenter som vil lære noen nye moves.


BALLETT 6-8 år

Ballettforberedende øvelser og dans til klassisk musikk. Her lærer barna noen grunnleggende ballett-trinn og tar sine første steg inn i ballettens verden. Lekinspirert. Klassen starter med enkle barre-øvelser.


BREAK (nybegynner) 8-11 år

Drømmer du om å bli B-boy eller B-girl? Her lærer du grunnleggende break-teknikk og triks på begynnernivå. Breaking er ganske kult! Og dine venner og familie vil garantert bli imponert over movsa du lærer her. I løpet av semesteret vil du lære en til to koreografier som vises frem på vår årlige juleforestilling månedsskriftet november/desember. Vi anbefaler alle som danser break, danse klassisk ballett – og omvendt, da begge dansegrener har stabilitetstrening og balanse.


HIP HOP (nybegynner) 8-11 år nybegynner

Dulærer grunnleggende hip hop-teknikk og de mest elementære hip hop-trinnene. Klassen vil også ha jazz-elementer. I løpet av semesteret vil du lære 1-2 koreografier som vises frem på vår årlige

juleforestilling månedsskriftet november/desember.


BALLETT (nybegynner) 8-11 år

Du lærer å plassere kroppen, får kontakt med turn-out muskulaturen og de fire første ballettposisjoner + armposisjoner. Trinn som plie, battement tendu, battement jetes, battement frappe, rond de jambe terre vil du også lære. Alle barre-øvelser gjøres for det meste mot barren. I løpet av semesteret vil du lære 1-2 klassiske danser du viser på vår årlige juleforestilling månedsskriftet november/desember.
Klassisk ballett-trening gir fantastisk kroppskontroll, slik at vi anbefaler det til alle våre dansere og ikke dansere! Så holder du på med håndball, innebandy, fotball, basket, turn, hip hop eller break, og vil bli bedre i din aktuelle idrett– er dette kurset for deg!


KLASSISK BALLETT (litt øvet) 10-15 år

Du har vært gjennom nybegynneropplæringen eller har danset ballett eller liknende før. Er du usikker på ditt nivå, spør instruktøren din, eller prøve begge klasser og finn ut hva som passer deg best. Har du danset i ett år eller mer, er du sannsynligvis på dette nivået. Har du bedrevet annen type sport som turn og er vant til nye bevegelser, kan det være nivået for deg – det gjelder især alle over 11 år. Alle barre-øvelser gjøres vendt fra barren og trinnkombinasjonene utføres i raskere tempo. Ballett er disiplin så du må like å konsentrere deg og jobbe for å få det til.
Klassisk ballett-trening gir fantastisk kroppskontroll, og mange opplever faktisk å bli flinkere på skolen av å danse ballett. Ballett krever både koordinasjon og konsentrasjon, og er sånn sett godt både for kroppen og hjernen! Vi anbefaler alle som vil satse på dans og ta en klassisk ballett-trening i uka. Det vil hjelpe deg til å bli flinkere i hip hop og break!

Dersom vi har mange nok interesserte, vil vi starte opp trening klassisk ballett litt øvet to dager i uka etter høstferien. Dette blir da et tilbud til de som ønsker seg et godt tilbud i klassisk ballett som de senere kan bygge videre på hvis drømmen om å bli danser er der.

BREAK (litt øvet) 10-15 år

Vi forutsetter at du kan noe grunnleggende break-teknikk og de mest elementære triksene i break før du begynner på break litt øvet. Elementer, trinn og triks er vanskeligere enn på nybegynnerkurset (break 8-11 nybegynner).
Er du usikker på ditt nivå, spør instruktøren din eller send oss en mail. Du kan også prøve begge klasser og finn ut hva som passer deg best. Har du danset i ett år eller mer, er du sannsynligvis på dette nivået. Har du bedrevet annen type sport som turn el., kan det være at nivået passer deg selv om du ikke har danset break før. Vi anbefaler alle som danser break, danse klassisk ballett – og omvendt, da begge dansegrener har stabilitetstrening og balanse.


HIP HOP (litt øvet) 10-15 år litt øvet

Vi forutsetter at du kan noe grunnleggende hip hop-teknikk og de mest elementære hip hop-trinnene før du begynner på hip hop litt øvet. Er du usikker, spør instruktøren din eller send oss en mail. Du kan også prøve begge klasser og finn ut hva som passer deg best. Har du danset i ett år eller mer, er du sannsynligvis på dette nivået. Har du bedrevet annen type sport og er vant til nye bevegelser, kan det være nivået for deg – det gjelder især alle over 11 år. Koreografien går litt raskere og er vanskeligere enn på hip hop nybegynner. Du må derfor være ganske fokusert.


COOL ADULTS (Hip Hop) 25+ åpent nivå

Det er aldri for seint å lære å danse! Bli med på en klasse med mye gøy og bevegelse. Timen krever ingen forkunnskaper, og har et åpent nivå. Vi jobber med teknikk og grunnbevegelser i hip hop.Pakketilbud for deg som bare ELSKER å danse og VIL satse på dans!

Vi har satt sammen et pakketilbud for deg som bare elsker å danse! Du får en klassisk ballett-time, en hip hop time og en break-time for kun kroner 2000,-.
Vi skreddersyr pakken for deg. Det kan være at du er litt øvet i ballett, men nybegynner i hip hop og break; da får du danse klassisk ballett litt øvet, men nybegynner i de andre kursene. Om du er god på hip hop og break, kan du få litt øvet klasse i disse disiplinene og nybegynnerklasse i ballett. Osv.
Et unikt tilbud til en meget rimelig penge for alle danseglade som vil satse på dans fremover. I dag ønsker man fleksible og allsidige dansere, og her legger du et godt grunnlag!


Alle timene våre foregår på Toppåsen skole, Tiriltunga 5.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.